Brug ETX Capital til at skabe værdi i din portefølje

Hos ETX Capital kan du handle med valuta, indekser, aktier, råvarer og kryptovalutaer – det sker gennem platformen TraderPro, der indeholder funktioner, værktøjer og hjælpevejledninger til investorer på et hvert niveau. På platformen får du desuden innovative diagrammer, dynamisk risikostyring og brugerdefinerbare grænseflader, så du har alle de værktøjer, der skal til for at begå dig på finansmarkederne.

Hvorfor skal du vælge lige netop ETX Capital?

Der findes mange forskellige udbydere af onlinehandel, så hvorfor skal du vælge lige netop ETX Capital?

Det kan du se her. ETX Capital tilbyder nemlig:

–          Eksperthjælp og personlig service

–          Prisvindende teknologi

–          Lokal mægler

–          Adgang til de globale markeder

Det betyder også, at ETX Capital står til rådighed med ekspertrådgivning, hvad enten du er professionel investor eller ej. Dernæst kan du handle trygt hos ETX Capital, der naturligvis både er autoriseret og reguleret.

Hvordan kommer du i gang med onlinehandel?

Som nybegynder kan du følge et af ETX Capitals mange Grundlæggende Handel-kurser. Der tilbydes kurser inden for:

–          CFD-handel

–          Valuta

–          Indekser

–          Aktier

–          Råvarer

–          Kryptovalutaer

–          Margin og handelsrisiko

Som det ses, er det altså muligt at blive klædt ordentligt på i alt fra udenlandske aktier til valutahandel på forex københavn. Kurserne er beregnet til at udstyre dig med de grundlæggende begreber indenfor handel og investering, og det bedste ved dem er, at de både er gratis og tilgængelige online. Det gør det så nemt som muligt for dig at komme i gang med at investere dine midler, og blive sat ind i onlinehandel-universet – som bliver mere og mere populært i Danmark.

Hvilken platform skal du bruge til din onlinehandel?

ETX Capital har to prisvindende platforme til onlinehandel til rådighed.

ETX TraderPro er egnet til erfarne investorer, som har styr på det finansielle marked og onlinehandel. Platformen tilbyder avancerede researchredskaber og diagramværktøjer, designet til at hjælpe dig med at spotte en ny handelsmulighed. Platformen giver dig mulighed for at analysere markedet og oprette prisvarsler og overvågningslister, så du altid kan holde dig underrettet.

Platformen ETX M4 hjælper dig også med at analysere de finansielle markeder. Dernæst kan du med denne platform lave din onlinehandel og rådføre dig med handelsrobotterne, som er eksperter i det finansielle marked og i investeringsmuligheder. Platformen er især nyttig, når det kommer til hurtige handler. Med funktionen ”et-klik-handel” kan du nemlig udføre en handel med blot et klik og dermed slå til i takt med markedet.

3 kommentarer til “Brug ETX Capital til at skabe værdi i din portefølje”

Skriv en kommentar