Få mest muligt ud af dine penge på rejser til udlandet

Sponsoreret indhold

Der er fedt at være ude at rejse; man får mulighed for at opleve nye kulturer, se flot natur, storbyer, slikke sol, spise lækker mad, stå på ski og alt muligt andet. Mange danskere ville rejse meget oftere, hvis ikke det var fordi, at det ofte er dyrt at rejse til udlandet.

Man skal nemlig betale for overnatning, samtlige måltider, transport, seværdigheder og des lige. Ofte løber omkostningerne så højt op, at man ikke har råd til at rejse særlig ofte – og det er ærgerligt. Derfor kan det give rigtig god mening at have fokus på, hvordan man får mest for sine penge, når man rejser til udlandet.

Det forsøger vi at give gode tips og tricks til her på siden, hvor du kan læse om forskellige måder, hvorpå du kan spare penge, når du rejser. God læselyst!

Hav fokus på dine omkostninger

Den bedste måde at spare penge på rejsen er naturligvis at have fokus på sine omkostninger. Det behøver ikke at betyde, at man altid skal vælge det billigste alternativ og dermed gøre rejsen til en stor sparetur. Derimod betyder det, at man hurtigt kan spare mange penge, hvis man sætter lidt tid af til at undersøge og planlægge.

På listen nedenfor har vi samlet en række gode råd til, hvordan man kan spare lidt undervejs på rejsen:

  1. Book dit hotel på forhånd via en booking-side, hvor du kan få rabat (evt. med en rabatkode)
  2. Gå rundt i storbyerne i stedet for at tage en taxa
  3. Spis på lokale restauranter i stedet for de turistede steder
  4. Husk at gøre brug af studierabatter, seniorrabatter og lignende. Hvis ikke der bliver skiltet med sådanne, så spørg, om det er noget de tilbyder. Det gælder både i forhold til seværdigheder, i offentlig transport og på restauranter.
  5. Undersøg om seværdigheder er billigere at besøge på bestemte tidspunkter eller ugedage
  6. Bestil din rejse uden for skolernes ferie, hvis du har mulighed for det
  7. Lej ikke en større bil, end du har brug for
  8. Undersøg om du har en rejseforsikring, der dækker lejebiler e.l. på forhånd, så du ikke føler dig nødsaget til at tilkøbe en forsikring, når du eksempelvis lejer en bil
  9. Veksl penge hjemmefra, da det kan være dyrt at hæve og betale med dit danske betalingskort i udlandet

Er der behov for et tilskud til rejsen?

Ovenstående liste giver en masse gode råd til at få mest ud af sine penge på rejser til udlandet. Men selvom det giver mulighed for at spare lidt hist og her, så kan det godt være, at man alligevel behøver et økonomisk tilskud.

Det kan man eksempelvis få fra familie og venner, eller man kan overveje, om det giver mening at låne penge. Det gør det sjældent, men i nogle tilfælde kan det være løsningen. Hvis det er noget, du overvejer, så kan du se Santanders lånemuligheder her.

En kommentar til “Få mest muligt ud af dine penge på rejser til udlandet”

Skriv en kommentar