Hvor og hvorfor investere i valuta?

Sponsoreret indhold

De negative renter i bankerne betyder, at langt størstedelen af danskerne i dag mister penge hvert eneste år – bare ved at have dem stående i banken. Derfor giver det mere mening end nogensinde før at gå i gang med at investere, så man kan begynde at tjene penge i stedet for at tabe dem.

Men hvad skal man investere i? Og hvordan gør man? En af de mange muligheder er blandt andet at investere i valuta. Men man kan naturligvis også investere i aktier, ETF’er, indeksfonde, kryptovaluta, råvarer eller noget helt andet.

Her i artiklen får du tips og gode råd til, hvordan du kommer i gang med at investere i valuta allerede i dag.

Hvor kan man investere i valuta og andre aktiver?

Hvis du gerne vil i gang med at investere i valuta eller andre aktiver, som dem vi nævnte ovenfor, så er det faktisk ganske enkelt. Du kan begynde allerede i dag på en række forskellige platforme. Der er nemlig et væld af investeringsløsninger derude, som alle kan noget forskelligt.

Anbefaling: Er man ny i den her investeringsverden, er der dog mindst én løsning, der er oplagt. Den er uden tvivl en af de mest brugervenlige, og der medfølger blandt andet en app, der er utrolig nem at bruge. Samtidig giver den dig mulighed for at investere i alt fra valuta og kryptovaluta til aktier og indeksfonde.

Der er altså rigeligt at give sig i kast med. Tjenesten hedder eToro, og du kan blive meget klogere på den ved at læse en guide / anmeldelse af tjenesten. Lær eToro og deres platform at kende her. eToro er bl.a. kendt for at have et stort udvalg af instrumenter, som du kan investere i, ligesom de udmærker sig ved ikke at opkræve kurtage ved køb og salg af ETF’er og aktier.

Derfor er valuta en oplagt investeringsmulighed

Efterhånden som der spredes usikkerhed om verdensøkonomien, og vi ser store virksomheder med gevaldige tab og konkurser grundet eksempelvis corona, så vælger flere at investere i valuta. Engang var det et privilegie, der var forbeholdt de rige, men i dag er det noget, som alle kan beskæftige sig med.

Valuta er attraktiv at investere i af flere årsager. Blandt andet er det en god måde at sprede sin investeringsrisiko på.

Ligeledes er der ikke risiko for insider-trading eller lignende på valutamarkedet. Alt der vedrører valutapriser er som udgangspunkt tilgængeligt for alle på samme tid. Det er altså en af de mest transparente aktiver, man kan investere i.

Vil du også i gang med valutahandel, så opret dig hos eToro i dag.

Skriv en kommentar