Skab tryghed i din familie og hav de juridiske papirer på plads

Hvad end du har bør sammen med en partner eller ej, har børn og måske endnu ikke er gift, så kan det være en stor fordel at lave de papirer der skal til, for at skabe den rette sikkerhed for dig og din familie. Det kan være i form af en fremtidsfuldmagt, testamente eller en ægtepagt der gør, at i har de rette betingelser for at komme sikkert videre, hvis en af jer skulle gå hen og dø. Det er ikke nok med fælles økonomi, det er nødvendigt med en juridisk bindende aftale, der garanterer din fremtid, hvis du skulle blive alene. jura-docs.dk hjælper dig med at få oprettet eksempelvis dit testamente eller samejeoverenskomst så ikke der kommer uforudsete problemer,  hvis uheldet skulle være ude.

Det giver tryghed at have det økonomiske på plads

Der er selvfølgelig ingen der forventer at dø i morgen, men faktum er, at ingen ej heller kan forudse hvad der kommer til at ske i fremtiden. Med de rette juridiske dokumenter, der sikrer dine efterkommere i forhold til dine aktiver, så giver det ikke kun sikkerhed og ro i hverdagen til dig, men også til din partner eller børn. Når der er nogle der skal arve efter dig, så er det nemlig arveloven der træder i kraft, såfremt der ikke er nedskrevet et testamente og det kan betyde at der ikke er noget at komme efter i husstanden. Hvis du vil være helt sikker på, at det du efterlader kommer det rette sted hen og selv bestemme hvem der skal arve dine værdier, så skal du allerede i dag oprette et testamente.

En samlever er ikke sikret ifølge arveloven

Arveloven siger, at så længe i ikke er gift, så vil der ikke være mulighed for at arve når man blot er samlever. Der kan være mange årsager til at i ikke er gift og der er i dag flere og flere der vælger ikke at gøre det. Selvom i har en fælleskonto i banken, har købt et hus sammen eller på anden vis har fælles økonomiske interesser, så vil der ikke være noget til din samlever, hvis du du skulle gå hen og dø. Dog kan du sikre at dine aktiver kommer det helt rette sted hen efter dit ønske, hvis der oprettet et testamente, der eliminerer arvelovens betingelser.

En kommentar til “Skab tryghed i din familie og hav de juridiske papirer på plads”

Skriv en kommentar